06-23448330 info@mdruiven.nl

Projecten

Projectstofferingen voeren wij niet alleen uit voor interieurbedrijven die met ons een samenwerking zijn aangegaan, maar ook voor opdrachtgevers die een architect in handen hebben genomen. Samen met geschoolde vakmensen zet je een sterk netwerk op en kunnen opdrachtgevers er vanuit gaan dat het werk goed uitgevoerd wordt. Door deze ontwerpers worden veel nieuwe interieurs bedacht met nieuw ontwikkelde zitmeubels die iedere keer weer anders van vorm zijn. Waar nodig is geven wij raad voor de opbouw van deze zitmeubels zodat het eindresultaat naar wens is van de klant.

Speciale stoffen.

Speciaal voor projectstoffering hebben wij geïmpregneerde stoffen die sterk, waterafstotend, schimmelwerend, bacteriewerend en brandvertragend zijn. Vooral voor de horeca  en in de medische wereld is dit van degelijk belang. Daarnaast zijn deze stoffen bestand tegen intensief gebruik en gemakkelijk in onderhoud.

Doelgroep.

De projectstoffen in ons assortiment zijn in vele dessins en kleuren leverbaar en te gebruiken voor restaurants, kantoren, bioscopen, jachten, winkels en privé.

Top