06-23448330 info@mdruiven.nl

Projecten

Projectstofferingen voeren wij niet alleen uit voor interieurbedrijven maar ook voor opdrachtgevers die een architect in handen hebben genomen. Met gediplomeerde vakmensen zet je een sterk netwerk op en kunnen opdrachtgevers er vanuit gaan dat hun opdracht bij ons naar wens wordt uitgevoerd. Samen met goede ontwerpers worden veel nieuwe interieurs bedacht met nieuw ontwikkelde zitmeubels die iedere keer weer anders van vorm zijn.
De particulieren sector kan ook bij ons terecht voor een maatwerk meubel met goed advies zonder tussenkomst van een architect. Wij hebben de kennis en vakmensen in huis om de romp van uw zitmeubel in totaliteit zelf te bouwen. U kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen, maar vraag advies aan ons, dit voorkomt fouten in het ontwerp. Daarna 'toveren' wij het model om in een prachtig plaatje.

Speciale stoffen.

Speciaal voor projectstoffering hebben wij geïmpregneerde stoffen die waterafstotend, schimmelwerend, bacteriewerend of brandvertragend zijn. Voor de horeca en in de medische wereld is dit van degelijk belang. 

Doelgroep.

De projectstoffen in ons assortiment zijn in vele dessins en kleuren leverbaar en te gebruiken voor restaurants, kantoren, bioscopen, jachten, winkels en privé.

Top