06-23448330 info@mdruiven.nl

Profiel

Over ons.

Design Stoffering M.Druiven is een meedenkend bedrijf en heeft meer dan ruime ervaring in het bekleden van de meest uiteenlopende opdrachten voor privé-, jacht-, project-, en winkelinrichtingen. 
Onze klanten zijn bij ons aan het goede adres voor vakkundig advies en antwoord op hun vragen.
Bij een vers kopje koffie bespreken wij de wensen van onze klanten en behandelen ieder detail met grote zorg.

Onze kennis is breed en de keuze in stof en (kunst)leder is groot. Daarnaast staan wij open voor uw ideeën. Wij laten ons mede door u inspireren zodat wij ons steeds meer kunnen ontwikkelen. Uw idee of eigen ontwerp kunnen wij op uw verzoek in een 3D-schets op papier zetten zodat u een mooi beeld krijgt van uw zitmeubel of inrichting. 

Wij laten ons uitdagen en kunnen iedere vorm aan, mits de materialen het toelaten. Vooral voor luxe jachten komen excentrieke vormen regelmatig voor. Denk aan de plafonds die in allerlei patronen ontworpen worden, vierkant, meerhoekig maar ook uit te voeren in plisée.
Voor slaapkamers verzorgen wij niet alleen de zitmeubels maar voorzien wij ook bedden met maatwerk matrassen en bijhorende lattenbodems, spreien en lakensets. Dit alles natuurlijk lettend op een goede luchtcirculatie binnen de matrassen die vooral bij jachten van degelijk belang zijn.

Laat u inspireren door een kijkje te nemen op onze site.

Top