06-23448330 info@mdruiven.nl

Profiel

Over ons.

Design Stoffering M.Druiven is een meedenkend bedrijf en heeft meer dan ruime ervaring in het bekleden van de meest uiteenlopende opdrachten voor privé-, jacht-, project-, en winkelinrichtingen. In het verleden hebben wij een deel van de inrichting gestoffeerd van de A340, één van de grootste vliegtuigen ter wereld. Wie weet komt er nog eens zo'n opdracht aanvliegen ... 

De klanten zijn bij ons aan het goede adres en krijgen altijd een antwoord op hun vragen.
Bij een vers kopje koffie bespreken wij de wensen van onze klanten en behandelen ieder detail met grote zorg.

Onze kennis is breed en de keuze in stof en leder is groot. Daarnaast staan wij ook open voor uw ideeën. Wij laten ons mede door u inspireren zodat wij ons steeds meer kunnen ontwikkelen. Uw idee of eigen ontwerp kunnen wij op uw verzoek in een 3D-schets op papier zetten zodat u een mooi beeld krijgt van uw zitmeubel of inrichting. 

In leder en stof kunnen we iedere vorm aan. Vooral op luxe jachten bekleden wij regelmatig de meest uiteenlopende vormen. Denk aan de plafonds die in allerlei patronen ontworpen worden, vierkant, meerhoekig maar ook uitgevoerd in plisée.
In de eigenaarshut, gasten- en bemanningshutten verzorgen wij niet alleen de zitmeubels maar ook de bedden met maatwerk matrassen en bijhorende lattenbodems, spreien en lakensets. Dit alles natuurlijk lettend op een goede luchtcirculatie binnen de matrassen die vooral bij jachten van degelijk belang zijn.

Laat u inspireren door een kijkje te nemen op onze site.

Top